Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezký článek, který vystihuje tu deklarovanou pravou českou hrdost a domnělé vlastenectví. Oni všichni ti internetoví lvíčci tahají vlajky jen opravdu na to mistrovství, ale zeptejte se jich jestli aspoň znají autora české hymny a kdo složil hudbu. Nebo aspoň kdyby znali slova.

Kolik těchto rádobyvlastenců přišlo aspoň jednou ve svátek osvobození k pomníku padlých( třeba tam byli i jejich prarodiče) si vzpomenout, co všechno pro nás udělali?

Kdyby došlo k napadení státu tak se všichni ti lvíčci hrdinně schovají k počítačům a počkají si až je někdo jiný přijde zachránit.

0 0
možnosti

Díky za blog. Souhlasím s Vámi. Někteří lidé si neuvědomují, že se sportem je to jako s ostatními činnostmi. Abyste se dostal na vrchol, musíte riskovat a holt to vždycky nevyjde. S tím se musí počítat.

Zklamání, že to nevyšlo? Ano, ale plivat na někoho za to špínu? To ukazuje na lidský odpad. Typicky na lidi, co sami v životě nic nedokázali.

3 0
možnosti

A to nemusíte koukat do diskuze o sportu podle mého jsou všechny diskuze stejné ať se jedná o cokoliv, prostě jsou mezi námi lidé kteří mají potřebu vyjadřování ke každé situaci

0 0
možnosti

Já do té diskuze nakouknul taky a v první chvíli jsem si myslel, že jsem otevřel diskuzi na Novinky.cz. Tam je to velká žumpa, tam to nepřekvapí. Ale tolik špíny v jedné diskuzi na iDnes jsem snad ještě neviděl :-/

1 0
možnosti

K53a10r29e26l 20K11á39š

13. 2. 2018 7:13

Když oni všichni ti "kritici" jsou ve svých oborech činnosti určitě, dle svého přesvědčení, mezi 50ti nejlepšími na celém světe.

1 0
možnosti

Třeba v plivání na nějakou cedulku.

0 0
možnosti
Foto

Já těm olympionikům ukážu! Jen co vstanu z křesla:-)

0 0
možnosti

Těší mne, autore, vaše oáza ducha :-)R^

1 0
možnosti

J47a72n 79P79a53v23e45l

12. 2. 2018 19:45

Jen v Čechách je deset milionů lidí. Pokud by tu bylo jen jedno jediné procento hlupáků, je to stále sto tisícová masa.

3 0
možnosti

Bez Gábi to nemá smysl se koukat.....;-D;-D;-D

0 3
možnosti

..no tak dobře, tak se koukejte, ale aspoň uznejte, že Vám tam taky chybí 8-o

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS