Diskuse

Zastřel si svého kuřáka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Hezke, jak si kuraci, i kdyz ne jako v tomto clanku s jistou nadsazkou, brani a chrani jakesi svoje "pravo" zakourit Restauraci... Proc nekuraci, jako ja, se jim dostava "rady", ze mam jakousi volbu a mam jit jinam? Fakt, od kuraku je to ohleduplne, dik8-o

1 1
možnosti
DM
PK

Jsem nekuřák. Ale kdy už se začne řešit to, že škodí zdraví a nevábně voní místo nějaký represí? Podle mě je lepší ukázat lepší stránku nekouření než stupňovat represe. Ať u kouření nebo jiných neduhů. Alkohol, drogy, PC přes míru, nadváha ...

1 0
možnosti
JS

V Praze 1. to vyresili. Posilaji na kuraky hlucici pred hospodou "antikonfliktni tym" svalnatcu z bezpecnostni agrntury. Hacek je v tom, ze toto domlouvani kurakum stoji 220K mesicne! Tak to zase z duvodu financnich zabalili. Oni obcane s detmi v lete jsou stejne na dovolene, takze si na hluk a kour uz moc nestezuji. A v zime budou mit zavrena okna.

0 0
možnosti
Foto

Ten Řád zlatého rozbitého popelníku možná bude brzy udělen partou kuřáků v baru, které po několikáté stihne kontrola a pokuta. Podmínkou je, aby si všimli, že se vždy před zásahem branných a bezpečnostních sil státu, případně města, v lokále objeví (a pak zmizí) nějaký nekuřák. O jednom takovém vím a teď jen čekám, kdy mu bude řád udělen. Samozřejmě, že násilné jednání neschvaluji, nicméně otázka nezní "Jestli?" ale "Kdy?".

0 0
možnosti
RJ

Všude, kam se člověk koukne, narazí na občana Hermánka...Rv

0 1
možnosti
Foto

Všude zcela určitě ne. Pouze tam, kde je zajímavo a polemično.

A k věci by něco nebylo?

0 0
možnosti
Foto

R^Taky bychom se my kuraci mohli preventivne zacit strilet sami, abychom usetrili praci pretizenym organum a uvedomelym obcanum;-D:-)

4 0
možnosti
Foto

To je taky řešení...

1 0
možnosti
IM

I22v61a95n 35M14i16n44á14ř

5. 8. 2017 15:12

Zatímco socanský styl demokracie bude ostentativně "ochraňovat" veškeré menšiny, s tou kuřáckou - zatočil zcela nevybíravě - tak jako bývalí komunisté s třídním nepřítelem. Je opravdu smutné a těžko pochopitelné, proč by kuřáci, nemohli mít alespoň v omezené míře - své hospody ?!

1 1
možnosti
Foto

Nevybíravě? To by pak vypadalo jako v USA 1920-1933, že? Výroba a prodej zakázány a konzumace přestupkem.

0 0
možnosti
Foto

Nezlobte se ale já ke kuřákům jsem svým způsobem rasista. Jednak mi sami o sobě velmi smrdí a to ještě nemluvím o jejich čmoudu, produktů to kouření, samozřejmě.

Plus věc ekonomická. Kuřák propálí svým plícemi více peněz než mě stojí roční provoz osmiválcového Bavoráku tedy drahé pojištění servis opravy a pohonné hmoty. 36 tisíc ročně jako kuřák do cigaret do toho auta

opravdu nenastrkam.

2 5
možnosti
Foto

Možná propálí, ale jsou to jeho peníze. Takže vám to může být jedno, stejně jako je jedno jemu, kolik investujete do toho svého osmiválce.

6 1
možnosti