Diskuse

"Fanoušci"se porvali a viník je v našich médiích už předem daný

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^škatulkování a házení do jednoho pytle člověka irituje, to je fakt, to bych vám nepřála bejt ženská-a pritori musíte být hloupá slepice, když se nedáte jste hned feministka, no a být blondýna?;-D nemluvě o tom že co muslim to terorista-škatulkování je fakt projev omezenostiR^

0 0
možnosti
MS

Není žádným tajemstvím, že fanoušci Baníku a Sparty odjakživa patřili k těm nejagresívnějším. Není proto divu, že kde se objeví, tam jsou vždy potíže, i když rvačku nevyprovokují zrovna oni. Z tohoto pohledu chápu stesky některých sportovních diváků, že se na scénu extraligy po roce vrátil Baník. Za tu dobu se z jejich tvrdého jádra fanoušků žádní beránci nestali. Viz jejich řádění na jaře v Opavě:

http://ostrava.idnes.cz/fotbal-opava-banik-ostrava-fanousci-db1-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170317_164230_ostrava-zpravy_jog

0 0
možnosti
Foto

Tak pokud dáte hostujícím fanouškům k dispozici 400 vstupenek a přitom jste si stoprocentně jistý, že jich přijede něco mezi dvěmi až třemi tisícovkami, tak si to koleduje o průšvih. A opavští fanoušci se pod to taky hezky podepsali. Ničení majetku bylo prokázáno právě jim.

0 2
možnosti
Foto

K51a57r98e52l 50M64á14d21l62e

31. 7. 2017 17:22

Byl by odkaz na nějakou jinou verzi? Já proti Ostravě nic nemám, když jsem vedl oddíl a jezdili jsme po republice, měli jsme tam kamarády a Ostrava mi přišla nečekaně příjemná. A taky vím, že mezi fanoušky se vždycky najde nějaké procento agresivních blbců, jen se to procento u různých klubů liší. V minulosti bylo dost seriózních svědectví, že u baníkovců je to procento dost vysoké. Proto by mě zajímalo, na jakém základu je tento článek napsaný.

1 0
možnosti