Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co když není příčinou nesoulad mezi partnery ale naopak veliký soulad a snaha zachránit majetek, ke kterému Sobotka za dobu v politice přišel? Ono je totiž možné, že až na podzim prohraje volby a ztratí politickou moc a vliv, si s ním někteří budou chtít vyřídit kauzy jako bylo OKD a jistě celá řada dalších. Pak se mu bude hodit říci: "ale já nic nemám, všechno jsem nechal manželce".

4 0
možnosti

Dal jsem karmu za slušně, lidsky napsaný článek. A nesouhlasím ;-). Premiér tak právě předešel šmírování bulváru, dohadům ohledně manželčiny pozice v předvolební kampani a státnických jednání atd. A souhlasím :-), že bychom to měli vzít na vědomí a dál to považovat za jejich soukromou věc.

3 1
možnosti
Foto

R^;-) Možná se mu to pletlo již při podávání jeho demise-nedemise, s rozvod-nerozvod. V obou případech šlo o odluku-neodluku. V tom prvním od vlády/nevlády, v tom druhém od stolu a lože. Nebo asi...Cože?8-o;-)

4 2
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, že je to věc pouze těch dvou lidí. Stejně jako by mělo být soukromé se ve volební kampani ženit či pořizovat dítě. Nicméně PR manažeři s tímto pracují.

3 0
možnosti
Foto

Takže oni nám mohou brát svobodu a olupovat nás na každém kroku a my je máme litovat nebo nějak šetřit a nekomentovat jejich báječné životy?

0 0
možnosti

Plebs se rozvádí !! Politik ne. Ten hledá "nový způsob uspořádání vztahů". Z toho aby plebs jeden blil !!! Politik ne. Ten pouze v koutku potichu zvrací!!! !!

2 0
možnosti

No jo milý kolego, ale jako obvykle se nabízí otázka, jestli jste to teď sám taky trochu nepodpořil?:-)

2 0
možnosti
Foto

Podpořil... ;-) Ale jak jinak proti tomu bojovat, že? :-)

1 0
možnosti
Foto

Každý parazit by měl být propírán ze všech stran všemi možnými médii.

2 2
možnosti
Foto

sám jsem se v diskuzi dočetl, že jde o fígl, ve kterém Sobotka převede na "odloučenou manželku majetek, aby o něj nepřišel, až se na něj po vítězství ANO provalí jeho levárny.

5 1
možnosti

To víte, tolik firem jako Babiš si nezaložil, aby to odklonil přes ně.

3 1
možnosti

Možná jde o další rafinovanou lest: odpoutat pozornost od skutečných problémů. Těch má Sobotka a ČSSD tolik, že hanba na to jenom pomyslet.

4 0
možnosti
Foto

Tak tomu bych nevěřil. V tomhle nevidím odpoutání pozornosti od čehokoliv... A pokud ano, tak to vymyslel hodně špatný PR manager...

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS