Nesahejte nám na vašeho prezidenta

Co vy Američané, víte o tom, jak funguje svět? Amerického prezidenta byste neměli volit vy, ale my. My středoevropští géniové, kteří tomu rozumí více než vy...

My, kteří máme své účty na serverech iDnes.cz a Novinky.cz a víme nejlépe to, jak se můžete mít dobře. A co proto musíte udělat...Stačí, když si zvolíte toho pravého.

Vy v té Americe jste, na rozdíl od těch žabožroutů, zvolili dobře. Prezidentem se stal někdo, kdo konečně zruší globalizaci, vyžene muslimy na Venuši a postaví zeď. Zruší zdravotní pojištění, které zavedl jeho předchůdce a povede svět k prosperitě. Tak proč proboha protestujete?

Máte v Bílém domě osobnost, která je nám, českým netovým diskutérům skoro svatá a nevážíte si toho. Je vás mnoho milionů a neporadíte si z nějakým plátkem (Washington Post), který Doníka pomlouvá. To my jsme tady jiní kabrňáci.

My tady totiž rozumíme všemu. My víme, že jsou Francouzi padlí na hlavu, když nezvolili Marine, víme o podplacených volbách v sousedním Rakousku a hlavně…

Hlavně víme o tom, že EU zakazuje informovat o kriminalitě muslimských migrantů, přikazuje dát každému muslimovi vše o co si požádá a kontroluje zahnutost banánů… A vy jste si zvolili člověka, který to vše změní! Tak proč ho kritizujete?

Až začnou francouzské noviny kritizovat nového prezidenta, tak to pochopíme. On je to totiž vítač a touží po Evropě ovládané právem Šaria. Stejně jako ta jeho kamarádka Angela.

Ale Doník je jiný level. On ochrání svět před vším zlým a možná zakáže celosvětově Islám, Mexikány, Indiány, sluníčkáře, ekology, Agrofert, Evropskou unii či Ordinaci v Růžové zahradě. Je to prostě borec…

Tak nechápeme, proč proti němu někdo demonstruje. Asi v té Americe nemáte stejné informace, jako máme my tady. My už víme, že si Frantíci postavili svou národní gilotinu, že Helmuti a Helgy si znovu zvolí do vedení státu Makrelu a že Slováci neumí hrát hokej… Vždyť hymnu jim hráli jen jednou a to ještě špatnou. Ale to sem nepatří.

A tak vás milí Američané prosím, nesahejte nám na vašeho prezidenta! My jsme rádi, že ho máte… On to zvládne! Očistí svět od všeho zlého a pak bude jen krásně… Jen nevím, na čem si potom postaví volební program pan Konvička a jemu podobní.

Takže milí Američané, zbourejte barikády a užívejte si svou svobodu s Doníkem. A přineste tu svobodu i k nám… Máte v tom přeci velké zkušenosti. My, netoví diskutéři vás uvítáme chlebem a solí. A kluci z Kaputin možná přidají i panáka vodky. Moskevské….

A nám, Čechům, přeji krásný zbytek dne. A usmějte se prosím, prý to pomáhá...

Autor: Pavel Nitka | středa 17.5.2017 15:11 | karma článku: 30,21 | přečteno: 2100x