Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Ještě jste zapomněl na snahy o zákaz Kocoura Mikeše kvůli jedné větě.

1 0
možnosti
SB

Všichni, kteří si z toho dělají legraci, by si měli uvědomit,. že v tom světě žijí i oni a jejich potomci.

A ona ta realita nebude tak neškodná, jako když si člověk něco ťuká na počítači do klávesnice, zkontroluje si to na obrazovce a otom to po internetu zveřejní. Hodně kavárenských levičáků z doby mězi dvěma válkami, kteří samozřejmě internet neměli, ale žvanili o levicových ideálech nad skleničkou bílého vína, se potom náramně divilo, když se ti jejich milovaní doorpavdy dostali k moci a když pak ten Gottwaldův režim převálcovával i je a jejich vlastní potomky.

To, co vy tady ironizujete, nad vámi a vašimi potomky skutečně visí. A dopadne to na vás i na ně nikoli tím, že vás vaši oponenti označí za neomarxisty a pražskou kavárnu, přičemž v takovém případě zůstane jen u slov, která můžete hodit za hlavu a dělat si z nich žertíky. Dopadne to na vás a na ně i v reálnám životě.

9 4
možnosti
JU

Je jedno, jak ty lidi nazveme, je jedno, že nejsou jediné zlo na světě, ale faktem je, že západní svět se vydal špatným směrem. Vždycky jsem si říkal, jak se asi cítili lidé, kteří ve 48. varovali před komunismem, ale bylo jim to prd platné...teď už to vím...

12 1
možnosti
LS

Nejsem si úplně jist, jak jste to myslel, nicméně věta "západní svět se vydal špatným směrem" hodně napovídá, tak snad se úplně nepletu. Co máte nyní konkrétně na mysli?

Stejní lidé tu omílají Soroše, homo, gender, EU, NATO, migraci, islám ... a já nevím, zda máte na mysli vše nebo jen něco z toho. Ne že bych si myslel, že vše ve světě se děje tím nejlepším možným způsobem, ale ohlédnu-li se do historie posledního století, řekl bych, že bychom si měli vážit alespoň toho, pokud věci nespějí k válce. Jen se bojím, že řada lidí utopených v blahobytu na to zapomíná a místo klidné spolupráce volí raději agresivní rétoriku. Marně pátrám v historii, kdy agresivní rétorika vůči určitým skupinám lidí přinesla něco pozitivního.

Mě je úplně jedno, jestli pan Soroš přispívá na hasiče, entomology nebo osvětu, je mi jedno jestli lidé v noci uléhají k osobě stejného nebo opačného pohlaví, jestli spí sami, ve dvou nebo ve třech, jestli mají jedno nebo deset detí, jestli uznávají Spojené státy Krkonošské nebo samostatné Mostecko, jestli fandí fotbalu, hokeji nebo kuličkám, jestli provozují nomádský život nebo jestli nevytáhou paty z rodné vesnice, je mi jedno jestli se modlí k Bohu, Faraónu, Manituovi nebo velkému podzemnímu červovi. Dokud si budou lidé pomáhat, respektovat se a nebudou se prát, bude dobře ... není to jediná nutná podmínka pro lepší budoucnost, ale je to základ, na kterém je třeba stavět zbytek. A já si úplně nemyslím, že zrovna tuhle podmínku západní svět opustil.

0 0
možnosti
PM

P38a47v82e90l 27M33a74c90h

14. 1. 2019 23:26

Hloupa ironie do opravdove diskuze nepatri. Jestli se to panu autorovi libi nebo nelibi faktem je to, ze zmeny, ktere se staly ve spolecnosti na zapad od ceskych hranic rozhodne nejsou co by vetsina obycejnych lidi oznacila jako zlepseni. Jen se zeptejte lidi postizenych nebo clenu jejich rodin. Mit docela hloupe poznamky kdyz to jednoho "neboli" je velice jednoduche. Jen se podivejte kolik lidi uz zmenilo nahled na tuto nestastnou situaci. Jeste vic to bude viditelne po volbach do evropskeho parlamentu v kvetnu.

13 2
možnosti
Foto

Faktem je,že většina obyčejných lidí ví houby o tom jak to na západ od českých hranic vypadá a řídí se jen titulky z medií, které sou poplatné tomu co chtějí konzumenti, ne tomu co je realita.

7 4
možnosti
PS

P70e96t74r 71S26k12á77l46a

14. 1. 2019 22:53

Dobře jste ty zrádce odhalil. Možná by si zasloužili i ještě přesnější označení multikultigenderoneomarxistickokavárenští lepšolidé.

3 0
možnosti
ZH

Vypadlo vám tam fašo, bez toho je to málo úderné.

2 1
možnosti
Foto

R^R^R^;-DR^R^R^

Na multigenderoneomarxistickokavárenského nepřítele jsem zatím nepřišel, to je dokonalé ;-D;-D;-D Ovšem i jednoduché složeniny jako "liberální fašista" jsou nekonečně kouzelné. Už jenom "sluníčkářští nacisté" tu chybí ;-D;-D;-D

8 1
možnosti
Foto

Samozřejmě souhlas a plná karma. Jen bych chtěl upozornit na tzv. Univerzitě tzv. Karla také něco klíčí. Tzv. si nato posvítíme!

5 0
možnosti