Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádná, protože tady po 3 dnech bude desetina lidí a ti budou mít jiné starosti než televize.

1 0
možnosti

Před kapitánem stojí nastoupená rota, z jejíž řad zazní výkřik "válka je vůl". Kdo to řekl, ptá se hrdinný kaptain? Balzac, odvětí autor. Balzac ke mně! Tož takoví jsou válečníci...

1 0
možnosti

..... by nebylo vod věci ten přímej přenos zmáknout z ringu, kde bysme (my, vobyčejný, mírumilovný trubky !) nominovali reprezentanty tech nejmilitantnějších národů !,- ....... ať si tam laskavě rozmlátijou tlamy mezi sebou a netahají do teho slušný lidi, žejoV?!

8 0
možnosti

Horší je, že rukovat by rukovali naší synové. Synové od těch bohatých by se znovu chlubili, jak s tím vydr..., a rodiče jim koupili modré knížky. Já na to zvědavý nejsem a těm války chtivým Hujerům rád přispěji na samopal a ať mažou se ukázat.

6 1
možnosti

R^Pavle, přesný postřeh. Bohužel...

5 0
možnosti
Foto

Díky, Jani. Je to smutné, ale bohužel to tady tak občas vypadá.

2 0
možnosti

P94e51t88r 23P73o62l28á10k

12. 4. 2018 18:29

Nynejsi situace kolem techto Hurvinku, jak jste je trefne nazval, pripomina okamziky vypuknuti Prvni svetove valky( a verim, ze i mnoha valek predtim ). To se taky rukovalo s tim, ze "za tyden je porazime a jedeme domu". Jak to dopadlo, vime vsichni. Pevne doufam, ze tihle valkychtivi Hurvinci si nakonec neprosadi svou. Budeme za to pak pykat vsichni. Jedine, co me muze tesit, ze i tihle Hurvinci. Vyrazy jejich tvari, az jim vypnou proud, plyn, vodu, prestanou jim odtekat splasky a budou se jim hromadit v bytech, zavrou supermarkety a na ulicich se zacne strilet, bych strasne rad videl...

3 0
možnosti
Foto

Bylo by to zajímavé, ale přesto bych to raději neviděl... A to jsem hodně zvědavý člověk a rád vídám něco nového a dříve nevídaného...

2 0
možnosti

No, v současné situaci mi nadpis nepřipadá příliš vtipný....

1 3
možnosti
Foto

Taky nešlo o nějaký vtip, ale jen o holé konstatování faktu...

11 0
možnosti

Válka, je pouze pokračování politiky jinými prostředky - Chceš-li mír, připravuj válku. RB OSN - .K roku 2016 použilo veto nejvícekrát Rusko (90 z nich jako SSSR). Sovětský ministr zahraničí z let 1957–1985 Andrej Andrejevič Gromyko, jenž uplatnil nejvíce vet v Radě bezpečnosti, získal od západních diplomatů přezdívku „Mr. Nět“ (Pan Ne). Hoď další soudek s jedem z letadla. Vyšetřovat se taky nic nebude. Děláme mír ... :-)

2 5
možnosti

To je ta logika Kremrolí: Choďte kolem RF po špičkách, nebo bude třetí světová. RF je velmoc, která je dostatečně asertivní a je schopna své politické cíle razit silou. Proč je problém, když to dělá někdo jiný? Mimochodem žádná válka nebude, jestli to nebude ze strany USA jen plácnutí do vody, tak Putin bude spíš fňukat, jak jsou na něj západní imperialisti zlí, než by skutečně úder vrátil.

4 16
možnosti
Foto

A je to... Kdo nečůrá s námi, tak je Kremrole. Chtěl bych mít váš černobílý pohled na svět, to potom musí být vše tak jednoduché k pochopení.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS