Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

GDPR je jen výmluva, spolužáci končí kvůli nezájmu, nevydělávají, tak to seznam zavře... Nechal jste se napálit.

0 0
možnosti
Foto

No možná, ačkoliv tento nápad střílím od pasu, bude možné zřeknout se na takových webech ochrany osobních dat tím, že k tomu dáme souhlas, podobně jako je tomu při dárcovství orgánů po smrti, nebo jako když dáváme souhlas s nějakým rozikovým zákrokem.

0 0
možnosti
ZJ

.... jo - roznašeči ,,dobra" zas o závit UTÁHLI ŠROUBY :-P. Karma.

1 0
možnosti

to vše, co jste pěkně popsal R^, je ovšem teprve první etapa. Druhá bude, že všechno budeme muset utajit sami před sebou a pokud sami sobě na sebe něco práskneme, budeme povinni sami sebe potrestat.:-)

5 0
možnosti
NM

---přísnost musí bejt i kdyby na chleba nebylo----

0 0
možnosti

Klasika, něco se dovolí a pak se to zruší...naučí nás žít jinak, nakupovat apod..a pak se to zakáže...každý kdo zveřejní něco o sobě, snad ví, že to zveřejní všem...nebo si myslí, ti co dnes řídí stát, že jsme nevzdělaní...obyčejný lid je o mnoho chytřejší, než ti co ten stát řídí....snad se to někdy otočí !!!

0 0
možnosti
PB

..... ;-DR^,- sa nejvíc těším na teho exekutora !!!

0 0
možnosti
VV

Zvlastni je, ze to zrejme plati jen pro Cechy. V Nemecku funguji i nadale https://www.stayfriends.de/?utm_campaign=11156&utm_medium=Search&utm_source=Google-Search&gclid=EAIaIQobChMI7pOmoKCh2gIVrLDtCh0pawpNEAAYASAAEgIQL_D_BwE#ibl-ABB11156ZADC1ZAFBd52bd8095d3b6598709366820ec80dce33a55978Z

Ony cesti ouradove byli vzdy papezstejsi nez papez. Propomina mi to balene koblihy ci vceli plastve, bezdotykove baterie na zachodech a mnoho dalsich nesmyslu svadenych na EU.

0 0
možnosti
Foto

Jakmile něco funguje, tak se to kvůli Unii ruší. Mělo zůstat jen Evropské hospodářské společenství.

2 0
možnosti
Foto

Myslel jsem si, že je to opožděný aprílový vtip. Tak jsem na spolužáky koukl. A je to pravda. :-( Díky za informaci.

1 0
možnosti