Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdysi někdo udělal podobnou parodii na soutěž Miss USA. Je to sice fake, ale stejně jako vám se tvůrcům podařilo vystihnout charakter a myšlenkové pochody některých "missovských" odpovědí na hypotetickou otázku "Měla by se matematika učit na školách" (ale je to pouze v angličtině)

https://www.youtube.com/watch?v=9QBv2CFTSWU

0 0
možnosti

Je snadne se trefovat do hlupaku

0 0
možnosti
VF

...do mišelinky s nimi!

0 0
možnosti
MR

Z mého pohledu jsou vědátoři hloupí málo. Já do této doby nepatřím. jsem šťastný v přírodě bez technických vymožeností. Já bych nejradši kdyby se to zastavilo okolo roku 1850.

0 0
možnosti
FS

Pane Nitko, je jasné, že i mezi vědátory můžou být ulejváci či dokonce úplní podvodníci, ale zase tak jednoduše se dnes ve vědě podvádět nedá. Znám větší vyžírky - neziskové organizace. A prosté krádeže či podvody v ekonomice jsou mnohem, mnohem dražší než základním výzkum vzniku kosmu či částic hmoty. Ale vězte, že bez nich by nebylo ani využití atomové energie, lety do kosmu atd. a to už jsou sakra hmatatelné výsledky. A navíc, přece nechcete zastavit třeba výzkum léčení rakoviny, AIDS či něčeho takového, i když dnes se to jeví jako beznadějné.

Pokud jde o meteorologické předpovědi MeteoTV paní Honsové, tak tu neberte mezi vědce či výzkumníky - je to "specialista na svém místě" , za nic neručí. Již několikrát jsem totiž četl a docela nahlas to řekla i paní Zárybnická v ČT, že to není meteoroložka, je vystudovaná zemědělkyně v oboru trávníky apod. Udělala si prý firmu, nemá žádné vlastní meteo bádání či podklady. Jenom doma sleduje různé cizí meteorologické weby a dle nich dělá předpovědi - je ovšem záhadou, že i velké televize a noviny jí za to platí.

1 1
možnosti
Foto

Pane Sobotko, je jasné, že jste ten můj blábol nepochopil... :-)

5 0
možnosti
BG

Dobré shrnutí... ;-D

Bohužel jsem jeden z těch, kteří články na konference psali. A mrzí mě, že zůstaly jen na konferencích. Jsem si vědom toho, že jsem vystudoval za peníze pracující veřejnosti a chtěl bych jim to nějak vrátit, ale bohužel o moje nápady a názory nikdo nestál. :-/

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Karma a R^ Velice trefná ironie. Ukazuje typického MČČ (malý český člověk). Chcípla mi koza, dej Bože ať chcípne taky sousedovi.

4 0
možnosti
Foto

Nebo taky, máme hezké kůzle a tak nám ke štěstí chybí jen potrat sousedovy kozy. ;-) Díky za přečtení...

0 0
možnosti
DB

lidí, kteří takto smýšlí je bohužel přespříliš.......jenže oni to sami neví..........a proto je tak těžké ji něco vysvětlit, co nezapadá do jejich, systému myšlení, který jste tak krásně popsal..............

3 0
možnosti
Foto

Ono, kdyby to někdy nebylo hodně smutné, tak by se těmi příspěvky dalo docela dobře i bavit. Já se občas trochu obrním a začnu ty diskuse číst jako nějakou humoristickou povídku. Jenže za chvíli si uvědomím, že tohle není jen nějaký nápad nějakého humoristy, že tohle jsou opravdové názory opravdových lidí a je po zábavě...

2 0
možnosti