Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesně! Včera jsem chvilku čekala v dříve narvaném lokále zcela sama. Servírka kouřila venku:-)

0 0
možnosti
Foto

Hospod neubyde, pivo chutna lip v hospudce nez doma ... a navic cloveka uz podle pachu po tabaku nebudou moct doma usvedcit, ze byl v hospode :-)

0 1
možnosti

No právě! Manželky teď budou lupou prohlížet košile svých manželů, jestli na nich nenajdou stopy rtěnky, což by značilo milenku. Takto to bylo jasné, stačilo začichat, netřeba ani z postele vstávat, charakteristický pach cigaretového kouře manžela usvědčil kde byl, což spravil váleček na nudle, rozvodové papíry nebylo třeba hledat :-):-)

1 0
možnosti

Výborně jste to pospal.Je to jen moje domněnka ,ale možná ti nekuřáci nechodí do hospod,protože nemůžou najít směr z těch "začouzených bytů",jelikož jim pod okny před vchodem někdo furt hulí.

0 0
možnosti
Foto

Asi takhle, hospůdky jsou hrozně nebezpečná věc, lidé se tam scházejí ve svém volném čase, příjemně se uvolní a hlavně se tam druží a z toho nikdy nekouká nic dobrého. Oni nám tam kolikrát brblají na režim a dokonce se jim nezdá, že by třeba EU dělala všechno správně, co kdyby se tam domluvili, protestovali, organizovali defenestrace nebo dokonce revoluce? Tomu je třeba zabránit, zatím byli rozprášeni kuřáci, na alkoholiky je ještě čas, protože ti většinou velké plány do rána zaspí. Ale přijdou na řadu hned po kuřácích a pak bude třeba dorazit ten zbytek. A i na ty samotáře jednou dojde, protože to jsou takoví divní brouci a nikdo neví, co od nich vlastně čekat. ;-)

5 0
možnosti

Dobrý večer pane Nitko, pojal jste to hezky zvesela, a to je dobře. Protože vše vážné už asi k tomu bylo opravdu řečeno (jen já sám už k tomu napsal tři blogy a spoustu psaní v diskusích s lidmi, kteří tento nesmyslný zákon hájili). A to, co jste to popsal, je navíc realita dnešních dnů v našich hospodách. Takže pro vás karma a připíjím vám studeným oroseným pivkem (než ho někdo, třeba v rámci boje proti alkoholismu, zakáže točit v hospodách a jediná možnost bude si ho dát na ulici, což v těchto teplech nebude nic moc :-)).

4 0
možnosti
Foto

Díky a taky připíjím...:-)

0 0
možnosti

..... sme vyvěsili před putykou transparent (sám hospodskej ho namaloval) "vítáme všecky nekuřáky!",- lokál sme vysprejovali ve stylu večerníčků, v TV místo sportu běží ZOO kanál kde sa rozmnožujou surikaty, kosatky a tučňáci, v rohu pod pípou sme zrobili pískoviště a u hracích automatů instalovali nafukovací bazén,- .... a vono jak na sviňu NIC,- velkýýýý NIC ?!,- personál včetně kuchařů s nama fouká před pajzlem a porád čekáme na ty nekuřáci,- Vy ubozí, nemocní, politický klauniV!

10 0
možnosti

A92n93n80a 94Č27e54r88n61á

16. 7. 2017 10:09

A nekuřáci vám na to kašlou, protože už dávno mají svoje nekuřácký smradlavý pajzly. Začalo léto, zajděte si mezi zpocené lidi bez milosrdné vůně tabáku... :-P

0 0
možnosti

;-D Pavle, Vy jste kůň ;-DR^R^

2 0
možnosti
Foto

Spíše valach... ;)

1 0
možnosti