Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Souhlasím s Vámi pane autore. Hloupé a zbytečně dlouhé.

0 7
možnosti
Foto

Já prostě krátký a chytrý být neumím...

6 0
možnosti
JZ

Počkejte, Vy jste čekal od nějakých šichťáků po noční, že se budou bouřit, skandovat hesla a stavět se proti nějakým (ať už domnělým či ne) nespravedlnostem? Už staří marxisté říkali, že spoléhat se na dělnické hnutí v revoluci byla od Marxe asi sázkou na špatného koně.;-) Dokud se je kde vylít po práci, a taky před prací, není třeba se s ničím dalším navíc zatěžovat.

1 2
možnosti
Foto

I já byl jen nějaký šichťák po noční... A taky jsem se nechystal rabovat okolní obchody...

0 0
možnosti
Foto

Hezky! R^:-)

Faktem ale je, že kouření v hospodách nezakazoval ani ten bolševik, přestože jinak zakazoval lidem kde co! Pokud si lidé chtěli ničit zdraví, byla to jejich věc a bolševika to celkem nezajímalo.

Oproti tomu dnešní snaha pomocí takového plošného zákazu údajně "chránit zdraví" nekuřáků před tzv. "pasivním kouřením" je silně pokrytecká a smrdí na 100 honů. Nikdo nikoho nenutí chodit do "zahulené" hospody a dokonce nikdo nikoho tady ani nenutí pracovat (jako hospodský či pinkl).

A navíc - existuje taky něco jako vzduchotechnika.

Nevidím jediného relevantního důvodu, proč by si ve svobodné společnosti nemohl člověk vybrat mezi kuřáckou a nekuřáckou hospodou (z pohledu jejího majitele či provozovatele i z pohledu návštěvníka).

V tomto tedy současní Euro-bolševici posedlí regulacemi a zákazy překonali ty staré komouše z minulého století.

(Btw - jsem zapřísáhlý nekuřák a cigaretový kouř se mně hnusí)

14 1
možnosti
Foto

Nemáte tak docela pravdu. Pokud jsem dobře informován, právě za bolševika se zavádělo že v určitých hodinách se kouřit v restauracích nesmělo. Ten zákon je ale hrozná pitomost, protože by to mělo být na majitelích hospod.

1 0
možnosti
MB

Nic ve zlém ! Co je to za zemi, kde vrah již pobíhá na svobodě - dotační lékař je souzen - nesouzen, M.Dalík pak přebírá roli Jezinek - strčí dva prstíčky a posedí v teple - pak již zase odjíždí jako Budulínek do lesa přehazovat prachy, aby nezvlhly. Čapí hnízdo se zase šetří 10 let !... Prostě není čas na řešení ptákovin - řeší se dějinná epocha štěstí ... Není ale vše špatné ! Soukromý vlastník krčmy do této naváží písek, matka opuští parky a dítě s bábovičkami vchází do nálevny ! I farmář si libuje - může ve svém stánku ťukat bramborou i mrkví data do EET ... :-) Ale zase u toiho může kouřit ! Pomóóóc ... !

7 0
možnosti
Foto

No a nějaká ta anekdota k lepšímu by nebyla?

0 1
možnosti
Foto

Tu si nechávám na ten předposlední blog o tomhle tématu...;-)

3 0
možnosti
RS

R^ No jo, to má někdo po ránu čas vysedávat u piva a čerpat skvělou inspiraci...;-(R^R^R^

1 3
možnosti
Foto

A proč ne, když ten někdo strávil předchozích dvanáct hodin v továrně...

;-)

8 0
možnosti
JS

R^R^R^;-D Moc pěkně pojaté!

11 0
možnosti