Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J40a66n 51H90y10n33e96k

14. 3. 2017 11:23

Je tak třeba hledat příčiny chování dětí. Jen stačí se podívat na tzv. D, program pro děti. Ve většině je to hrůza pozorovat. Když se mezi sebou postavy nemlátí, tak bourají auta... asi tomu nerozumím. Moji vnuci, když si hrají s autíčky, tak pořád bourají a když se jim snažím vysvětlit, že bourání je špatné, tak to nějak nemohou pochopit, protože v té a té pohádce to tak je. Musím podotknout, že na televizi zase moc nekoukají a i to pro negativní chování stačí. prostě společnost se ubírá celkově špatnou cestou. Bohužel.

2 0
možnosti

Kdy už konečně budou tresty za týrání zvířat skutečností a nebude se jen psát,že někomu hrozí za týrání zvířete ... např. až 3 roky. Vězení bych vyloučil,ale takových 20 až 100 ran holí přes hřbet by mohlo stačit.

2 0
možnosti
RS

Je otazka, jestli je mozno jezdit na tygrovi. Je to mozne, ale nesmi se z neho spadnout. Jina zeme jiny pristup k problemu.

0 0
možnosti
ZJ

V dnešní době lidé nemají vztah ke zvířatům natož jejich potomci. Útulky jsou plné zvířat ,ke kterým se lidé nechovali hezky. Odpovědné orgány nekonají, když se zjistí týrání(třeba koní) a potom se divíme jaká je dnes naše společnost. Od týrání zvířete je jen krok k zabíjení lidí.

3 0
možnosti
RE

Jo, jo. Člověk je škodná. Navíc škodná nahá a bezbranná, tak to dohání samopaly, videopřehrávači a "fan klubem" v zádech.

1 0
možnosti
ZS

Bohužel se rodiče dětem věnují čím dál tím méně, nejraději je posadí k počítači, aby od nich měli pokoj. Děti přes počítačvé hry, ale i televizní programy vstřebávají nasilá a považují to za normální věc

2 0
možnosti
Foto

jako dítě jsem mouše utrhnul křídla a ani mi nepřišlo na rozum, že dělám něco špatného. Pamatuji si, jak mne překvapilo, když náš pan domácí prohlásil, že rostu pro šibenici.

2 1
možnosti
Foto

Já myslím, že tohle je už promlčeno. Já zase píchl injekční stříkačkou do žížaly rum a pak sledoval podrouženou slepici. Ale nebylo to proto, abych té slepici ublížil. Byl to jen pokus...

0 0
možnosti
JS

Pavle, díky, velmi dobře napsáno... R^

6 0
možnosti
Foto

Děkuji Jani za přečtení. Přeji hezký zbytek pondělí.

1 0
možnosti

Brzy nám tady p. Banga vysvětlí, že to sice byly romské děti, ale že se bránily útoku zlých divokých plameňáků a že to bylo tak tak, že je ti zlí plameňáci nezabily. Známe to.

4 4
možnosti
JK

Tohle je hodně hloupý.

3 2
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 14,40
  • Průměrná čtenost 1631x
 N
Nezávisle závislý nádeník, píšící jen tak pro potěšení.