Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma.Jste jasný případ,kdo nehysterčí a Tomiem,Konvičkou nebo jiným vudcem z mnoha "vlasteneckých" straniček,nebo dokonce jednoho komického "vlasteneckého rytířského" řádu je sluníčkář.Z pobytem v poušti nepočítejte,všichni sluníčkáři budou za vlastizradu viset.;-)Já už jsem zradil dávno,nejen že kupuji u jednoho muslima kebab,ale dokonce se s ním normálně bavím,jako kdyby to byl člověk...

6 9
možnosti

J36a34k49u77b 16Š77o79l93c

1. 3. 2017 16:56

A ve které muslimské zemi byste chtěl žít? Já o takové nevím.

5 1
možnosti
EH

Není jenom genocida nebo nekritické vítání všech muslimů.

Potkal jste muslima, který vám přišel OK. Neuposlechl jste nabádání k pohrdání ani mu neudělal žádnou skopičinku s alkoholem či vepřovým. To znamená, že jste slušně vychovaný člověk. :-)

Nicméně jeden Abdul integraci nedělá. Sto Abdulů už by se mohlo jako celek chovat jinak. Tisíc Abdulů by trvalo na tom, že si tu skleničku nedáte ani vy. Abdul si pohrdání nezaslouží, ale Abdulem nemůžeme ospravedlnit chování muslimů ve Švédsku nebo Kolínskou gynekologickou prohlídku.

19 0
možnosti
JS

Pavle, díky za tento blog. Souhlasím do poslední(ho) Nitky:-)R^

3 7
možnosti
Foto

Tak to budete, Jani, asi jediná...

2 0
možnosti
PV

Svata prostoto... Nekdo potkal "fajneho" muslima, kteremu nerozumnel, nechal si tlumocit... onen "fajny" muslim ukazal svou hezkou tvar, a nekdo usoudil, ze ne vsichni muslimove jsou zli a ze je nebude hazet do jednoho pytle... to zni na prvni pohled rozumne... a lze s tim i souhlasit... jenze meritem veci nejsou hodni jednotlivci (at uz hodni doopravdy jsou, nebo to jen hraji)... zasadni pro zivot je, jake normy dana spolecnost vyznava a nakolik dokaze tolerovat jakoukoliv odlisnost... a neznam muslimskou spolecnost, ktera dokaze bezezbytku nase normy kdyz ne akceptovat, tak alespon tolerovat... a to obzvlaste tam, kde muslimove tvori majoritu... proto je potreba islam do Evropy nepoustet...

15 1
možnosti
Foto

On je totiž obrovský rozdíl mezi osamoceným muslimským turistou a muslimskou populací okupující zem.

A okupující neznamená, že jich je třeba 70%. Postačí 15% a 20% již je kritických

20 3
možnosti
Foto

A popírám to snad nějak?

1 1
možnosti

J15a94k51u96b 92Š64o75l89c

1. 3. 2017 16:36

Odrazil jste se od nějakého hloupého výroku, semlel to konvičkou a připadáte si úžasně skvělý. Budiž vám přáno. Někteří tvrdí, že do 30-50 let budou mít muslimové v některých evropských zemích většinu. Udržíme si pak svůj styl života? Půjdete s přáteli na drink? Já si myslím, že ne.

10 4
možnosti
Foto

Nevím, kde jste přišel na to, že si připadám úžasně skvělý... Ale budiž...

1 2
možnosti