Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J13a55n64a 71S23l26a92n30i19n25o77v25á 1231370257806

Pavouka do ubrousku jemně uchopiti, z okna vytřepati. Knedlík uvnitř dutý stlačit po celé délce k podložce, přehnout, přeložit, stlačit přeložit... až je z něj skoro hranolek a pak už jen jemně poválet aby zválečkovatěl;-D;-);-)

+3/0
doporučit
19.2.2017 14:05

O47l97g28a 18P82a67v14l33í82k71o14v78á 6634308407232

Na pavouka vysavač a knedlík nemusí být váleček, stačí pár menších koulí :-)

+2/0
doporučit
19.2.2017 14:40

I72v75a64n 24M92a98r42e15k 6594378542

Bramborový knedlík dokáži p.Nitko vyrobit se zavřenýma očima,daleko důležitějši je ale doba varu.

"Vyšší level" je ale knedlík pajfalský, recept na něj jsem po shlédnutí filmu "Slavnosti sněženek" shlédl na netu, Jeho výroba je tak složitá, že to není příloha ale tou se stává vše ostatní kolem něj na talíři.8-o

Přeji hezký zbytek víkendu. R^

+1/0
doporučit
19.2.2017 14:35



BLOGER ROKU 2016

Petice

Hlasujte, kdo má být blogerem roku, a vyhrajte!



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.