Diskuse

Leoš Mareš chce za vstupenku na koncert mega. Asi si vezmu hypotéku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Umí se líbit a zaujmout dost lidí.

Ačkoli se mě osobně jeho projev nejeví skvělý, někdo jej právě pro ten projev má rád :-) Občas mi připadal vtipný, jindy zase vůbec ne... ;-)

Co člověk, to názor, přístup... :-)

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že je pan Mareš nějak nadprůměrně inteligentní, to spíš jen společnost hloupne a spokojí se fakt s málem. Pokud koncerty pořádají lidé, kteří vlastně neumí zpívat, klidně to o sobě i řeknou a lidi jsou i tak ochotni za takový koncert nezpěváka zaplatit tisícovku, když např. koncert Pražského filmového orchestru, který je mimochodem opravdu na úrovni, stojí teď v Brně pět set padesát korun, tak je prostě něco špatně. Leoš Mareš mi bohužel nepřipadá ani jako dobrý bavič, jeho vtipy jsou laciné, trapné, hodné nováckých estrád. Není to pan zpěvák, ani pan bavič. Pan Mareš je dle mě prostě takový kašpar a šašek. Nevím, jestli je jeho úspěch, když vlastně nic neumí, právě tím talentem nebo inteligencí, spíš bych řekla, že lidem stačí známý ksicht. A třeba ten kožich.

1 5
možnosti

I65v41o 16Ž37á93č45e97k

9. 2. 2017 23:26

Když je to tak jednoduché, tak proč se tím neživí kdekdo?

2 0
možnosti

Mám na Leoše Mareše obdobný názor jako Vy.

0 0
možnosti
BK

Ať žije pan Leoš Mareš..měla jsem tu čest s nim hovořit osobně a je to skvěly člověk:-)

1 0
možnosti
JK

... a skvělý zpěvák, skvělý herec, skvělý myslitel... prostě vidět Mareše a zemřít... R^

0 0
možnosti
Foto

Ten kluk nic pořádně neumí. Jen dobře vypadá , je velmi sebejistý, inteligentní a vtipný tak akorát na průměr... A vo tom to je. (Krom toho, že si nadprůměrně dobře uvědomuje co vydělává peníze....)

A že dá pár procent na charitu? A kdo nedává (krom toho, že marketingově ten milion za vstupenku ve spojení s charitou vydělá nejméně další milion do zisku...)

1 3
možnosti
Foto

Nic neumí... Je jen sebejistý, inteligentní... A dobře vypadá. To poslední tak nějak nebudu hodnotit, ale to ostatní můžu. Ví co chce a jde si za tím. A prostě se mu to povedlo. Vydělal peníze a ty dnes přece řídí svět.

6 0
možnosti