Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle o tom bůčku jsem tady už někdy četl.

Ale, je pravda, že je dražší než jiná masa. A proč by nebyl? My o víkendech také prodáváme pokoje o něco dráž a o Silvestra o hodně dráž.

A proč? Protože je o ně větší zájem. A ten zájem také vyjadřuje kvalitu zboží, tedy jeho cenu.

0 0
možnosti

Chcete kvalitní maso-uzeniny?Řezník soukromník nebo za hranice.Možná Vás zarazí cena ale kvalita a jak já říkám výkrmnost je někde jinde.Nebo vlastní výroba....

0 0
možnosti
Foto

Bývaly doby, kdy cena tak trochu korespondovala s kvalitou masa a není to zase tolik moc let. Teď se asi promítá zájem o původně levnější masa, čímž se cena zvyšuje. Ale u toho bůčku mne to taky fascinuje. :-)

2 0
možnosti
Foto

Když ono toho bůčku je na praseti přeci jen míň než toho ostatního.

0 0
možnosti
Foto

No tak to jste spinkal docela dlouho. S tím bůčkem už je to nějaký ten pátek.

0 0
možnosti
Foto

I31v12a52n 82M67a50r57e92k

29. 12. 2016 20:55

Karma p.Nitko, máme stejné zážitky. Navíc , jak může být tak laciná vepřová kýta, která se veze přes celou Evropu ? ! 8-o

2 0
možnosti
Foto

P74a54v63e40l 87N57i78t40k69a

29. 12. 2016 21:07

To netuším. Ale za karmu díky.

:-)

0 0
možnosti