Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OG

Tak jako by to byla docela sranda, kdyby to bylo jen o hádkách v hospodě a občasné demonstraci. Kdyby jedni čeští vlastenci necvičili v boji na obranu proti Rusku a druzí vlastenci v boji na obranu před NATO.(Ten dokument Vychova k válce, či jak se to jmenovalo). Stát se vzdal prostředků na zajištění vlastní bezpečnosti zrušením armády a branné povinnosti, zrušením branné výchovy, zničením systému CO. Jenže teď se lidé, kteří jsou odhodláni bránit svoji vlast, sami ozbrojují, cvičí v boji. Reálně, žádný fake. Jenže jedni pro NATO, druzí proti němu, třetí proti všem... A tohle už není legrace, protože pak někomu rupne v bedně a budeme tady mít regulérní občanskou válku. Ono to vypadá jako sranda, ale v zemích, kde lidi žili v pokoji vedle sebe dvěstě let, je nakonec dokázali politici a různí dobráci rozeštvat natolik, že se ti sousedi začali vraždit (nesčíslně případů například v bývalé Jugoslávii). Takže by to bylo fajn, kdyby to byly jen mýty, ale pozor, abychom se pak najednou všichni nedivili. Ona totiž ta hlasitější část rozdělené společnosti má dnes blíž k moci a vše směřuje k tomu, aby se ti s jiným názorem "zákonně" eliminovali - třeba pod záštitou boje s terorismem. Z nacistů měli všichni taky dlouho jen srandu a pak se nestačili divit! Doufám, že se mýlím, ale...co se dnes dá vyloučit? Lepší je počítat se vším. A antagonismy opravdu vyplouvají na povrch v krizových a stresových situacích - ne v běžném poklidu každodenního života. Takže já bych byl s tím optimismem opatrný. Bohužel.

4 0
možnosti
Foto

Karma, jenom dodám, že jeden redaktůrek z Novinek.cz dokonce ve své reportáži prohlásil, že kauza Brady téměř vyvolala občanskou válku. Zeman se občas plete, ale jeho věta o novinářích idiotech v tomto případě bohužel platí.

14 0
možnosti

Já to rozdělení s výjimkou Facebooku taky tak nějak nevnímám :-) A Facebook by vážně neměl být zásadní pro určování socioekonomické situace v ČR ;)

2 0
možnosti
Foto

Souhlas, pane Nitko... Komu to vyhovuje? Těm, co hlásají heslo známé z dávné minulosti "rozděl a panuj"! Nenechme se napálit. [>-]:-/

0 0
možnosti
Foto

Napsal jste to hezky, s nadhledem. Ale ja (jsem z CB) toto rozdeleni spolecnosti vnimam. Zejmena, kdyz se komunisticka mlaticka Ondracek probudi v parlamentu.

4 0
možnosti
ZH

A ted na tom nadrazi vyhlaste referendum zda je lepsi Schwarzenberg nez Zeman. Sesype se vam cely clanek jak italska Amatrica při zemetreseni.

0 2
možnosti
VT

Ano, naše společnost je rozdělena - na muže a ženy.

1 0
možnosti
PN

Popsal jste to hezky! Do čtvrt hodiny do diskuze dorazí Ábelovský a řekne vám, že jste bolševik, protože máte jiný názor.

6 1
možnosti
TV

Karma. Netradicne pojato!

3 0
možnosti