Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

V Praze jsou jen dva věčně nazvané vnitřní 50m bazény a přitom do sportu jdou astronomické dotace. A to je plavání nejoblíbenější sport v metropoli.

0 0
možnosti
EP

Mimochodem, zajímalo by mě, proč je podle pana autora neplavce plavání o tolik jednodušší než jiné sporty.

0 0
možnosti
Foto

H28a24n79a 59V16l96k12o42v46á

10. 8. 2016 21:24

Bohužel nemáme trenéry, kteří by světové plavce dokázali připravit.

1 0
možnosti
PS

P83a91v57e43l 10S94i88t92a28ř

10. 8. 2016 15:44

pravděpodobně to bude tím, že v našich zemích není plavání tak populární jako jinde. plavecké špičky v USA nebo Austrálii zná celá země a jsou ikonou nejen svého sportu, ale i obecně. běžte se podívat na Mistrovství ČR v plavání. z 95% budou v ochozech pouze ostatní plavci, max. jejich příbuzní. kdo z obyčejných lidí Vám bude schopen říci alespoň tři jména našich špičkových plavců? (máme medailisty nebo finalisty z ME nebo MS!!!) Prostě v ČR je plavání okrajový sport a tím pádem do něj neplyne tolik peněz, atd. - mnoho plavců odešlo např, do USA na univerzity studovat a plavat, ale pak naprosto pochopitelně dali přednost studiu. jistě se tady rodí spousta talentů, skvělých, ale plaváním se prostě neuživíte. a navíc... je to strašná dřina... :-)

2 0
možnosti
Foto

To máte možná pravdu. Ale... Rychlobruslení u nás není okrajový sport? A kolik peněz u nás plyne do vodního slalomu? I když máme docela dost medailí z MS a OH, tak asi to tak růžové nebude. Ale pokud se najde nějaký Pepa Utopenec či Hanka Vlhká, kteří začnou brát medaile z vrcholných soutěží, tak se i plavání vyrovná rychlobruslení či eskymáckým obratům na divoké vodě. A do hlediště přijdou i jiní diváci, než rodinní příslušníci. A národ se začne skládat na rychlejší vodu do našich bazénů.

0 0
možnosti