Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Do r. 1993 byly Košice v ELH a nikomu to nevadilo.

1 0
možnosti
IN

Vidíte, pán Pavel Nitka, toto asi bol jeden z dôvodov, prečo sa chceli Slováci osamostatniť a Česi to nikdy nechceli pochopiť. Košice a Slovensko boli od Prahy vždy príliš ďaleko na to, aby sa tu riešili problémy z Prahy a preto sme si ich chceli riešiť sami.

Ja som za rozdelenie rád, ale to neznamená, že vo veciach, ktoré sú výhodné pre oboch ,by sme sa mali k sebe správať ako ohrdnutí milenci.

Ten vzťah k konkrétnemu problému je len zástupný. Tak český ako aj slovenský trh je príliš malý na to, aby uživil dve samostatné hokejové ligy a trpí na to kvalita, čo nakoniec dokazujeme výsledkami na OH alebo MS. Už je tu doba, keď bude pomaly úspech udržať sa v "A" skupine, prípadne skončiť  v TOP8.  A platí to tak pre českú, ako aj slovenskú ligu...

1 0
možnosti
SB

Chtěli jste samostatnost. měli jste na to právo, protože na to má právo každý národ.

Ale vznikem samostatného Slovenska vznikla i samostatná Česká republika a ta má právo nechtít do své ligy nějaké Košice. Nebudeme padat na zadek před Vašimi přáními.

Ať žije český národ a česká hokejová liga!!!!!!

0 1
možnosti
JF(

To je snad jen legrace!? Evropský parlament se stěhuje každou chvíli mezi Bruselem a Štrasburkem bez problémů, a to je nějakých lidí, techniky a personálu, stojí to majland a jde to. KHL a CHL, to jsou už také nějaké vzdálenosti. Pár hokejistů mezi Košicemi a Českem, to je Havaj, že z toho může někdo dělat problém!

1 0
možnosti
RK

Málokterý klub v české extralize má svoje letadlo:-P

0 0
možnosti
SB

Ono by nebylo ani tak těžké tam ty Košice zařadit, jako spíše vyřešit problém, koho z té ligy vyřadit, aby tam pro ty Košice bylo volné místo.

Píšete, že byste účast Košic uvítal. Ale jak byste se na to díval, kdybyste byl trenérem týmu, který by podle všech článků dosavadních stanov měl mít právo účasti v příštím ročníku (tedy buď skončil mezi prvními dvanácti týmy v právě skončením ročníku, nebo na jednom z prvních dvou míst baráže, a někdo Vám z ničeho nic řekl), že Vás jen tak z ničeho nic vyřazuje proto, aby do extraligy mohl být zařazen někdo úplně jiný?

0 0
možnosti
Foto

Tady vidím ten největší problém. Koho by Košice měly nahradit. Ale o tom jsem psát nechtěl, mne spíš zaujaly ty výmluvy na vzdálenost Košic. Ale možná by se to dalo nějak technicky vyřešit a Košice asi nějaký návrh mají. Určitě nepočítají s tím, že kvůli nim jen tak vyhodí nějaký extraligový tým ze soutěže

0 0
možnosti