Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J38a39n 20R74á70ž

27. 1. 2014 17:35

Jo, používání klacků k mlácení máme v genech od té doby, co první opice začala chodit po dvou a uměla si udělat oheň. Myslím to, že vezme klacek do ruky a přetáhne s ním přes hlavu někoho, s kým má spor.

Od toho, abychom s pořád mezi sebou nemlátili,  jsme si ale utvořili státy a v nich zákony, nad jejichž dodržováním má bdít námi placená policie a soudy. Když ale policisté se musejí dívat bokem, aby náhodou nemuseli zasáhnout a pak být nařčeni z rasismu nebo použití nepovolených prostředků při zadržení pachatelů, když soudy  dávají podmínečné tresty sedmnáctkrát souzenému recidivistovi, když vám ukradne auto a když policie musí rezignovat na vyšetřování krádeží s hodnotou ukradených věcí do 5000Kč, neb se jedná jen o přestupek, i kdyby zloděj kradl dnes a denně, tak se nesmí nikdo divit, že i poměrně klidný člověk vezme do ruky klacek a někoho přetáhne po hlavě.

P.S. Tímto "výlevem" neobhajuji ty demokraty v Kyjevě, kteří hází zápalné láhve na policisty, zapalují auta, vykrádají obchody a mlátí kohokoliv, kdo nad jejich chováním vysloví byť jen údiv. Nota bene, když jsou za své činy chváleni i takovými etalony pravdy a lásky, jako je např. pan Schwarzenberg, nebo obhajovatelka lidských práv Lady Ashton, která jejich řádění jménem EU podpořila

0 0
možnosti
MC

To máte tak, že socialisté plánují světovou sociálně rovnou a spravedlivou pyramidu na jejímž vrcholu bude sedět ten největší socialistický pitomec. Jaké asi budou její základy?

0 0
možnosti
Foto

Vy jste v mém blogu vyčetl něco, na co takhle reagujete?

0 0
možnosti