Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Ne, že bych s uvedenými praktikami souhlasil.

  Jen bych upozornil, že moje matka - prodavačka - prodávala cca pět let v obchodě s polotovary (tedy jídlem), který nebyl vybaven záchodem. Máma chodila asi rok na kýbl, pak se soudruzi "ztopořili" a vyjednali právo použít záchod ve vedlejším obchodě  (to rodeo když ten krám opouštěla!). Jen pro úplnost: samozřejmě že měly odlišnou prodejní dobu. Teprve po pěti letech našli soudruzi peníze na vybudování záchodu z části chodby.  Samozřejmě bez umyvadla!!!

  O nemožnosti dohodnout se na instalaci plynových zářičů jsem tady psal již kdysi. V nevytápěném krámě.  Asi měli soudruzi vyšší prémie.

  Aby nedošlo k omylu: píši o době kolem let 1965 - 1975, o obchodě v Praze 10.

0 0
možnosti
PV

no nevim, kdyz se otiralo stare maso a okrajovaly stare syry, tak se vedeni Aholdu tvarilo, ze jde o vlastni iniciativu zamestancu a distancovalo se od toho (pak se ukazalo, jak to bylo doopravdy). myslim, ze pujde o podobny pripad.

2 0
možnosti
JS

Tohle by si komančové nikdy nedovolili , naopak zlepšiovali zaměstnancům pracovní podmínky. Pořád tvrdíte že kapitalizmus je lepší než socializmus ? Každý z těchto směrů má své klady a zápory ale to jak jednají soukromé firmy s lidmi mezi klady rozhodně nepatří aq mohou si to dovolit vzhledem k přetlaku poptávky.

2 1
možnosti
Foto

Možná pláčete správně, ale na špatném hrobě...

1 0
možnosti