Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel, vždy jde o ,,jistý vzorek společnosti". Jak říkával kdysi jeden člověk, kterého jsem znal z práce. Vůbec nejde o to, že to byl Slovák, ale v jeho mateřštině to myslím lépe vyznívá: ,,Vieš,kedže som já taký". Pěkný den:-)

0 0
možnosti

J83a61n 49P87a44v76e63l

12. 11. 2013 12:20

Nemá cenu komentovat nenávistné výkřiky duševně postižených, ale co se různých výlevů týče, neházel bych je do jednoho pytle. Často jde o černý humor a nebo podivení se nad hloupostí lidí. Což je normální reakce a celkem žádoucí. Je jasné že jinak komentujeme situaci v níž jsme osobně zainteresovaní, ale to je přeci normální. Nevím proč se nad tím autor diví.

0 0
možnosti

R^ Jediné vysvětlení Pavle je, že podstatná část autoru a diskutujících jsou deprivanti (pokud nechci použít to horší synonymum), kteří si napadáním kohokoli o kom je zrovna řeč, léčí z bezpečí svého písíčka své komplexy méněcenosti...

3 0
možnosti
Foto

Víte jak se politicko-ideologicky ujal fašismus? Nedostatkem informací, jejich zkreslováním nebo přímo lží.

A tím nedostatkem informací to začíná. Co z toho pak vzniká, jste se mohl dočíst v diskusích u havárií motorkářů nebo smrti Vašeho kamaráda, všechna čest jeho památce.

Takže: brečením, jak lidé pomluvili a znectili Vašeho nebohého kamaráda, sice brečíte dobře, ale na špatném hrobě a pletete si příšiny a důsledky.

Nemáte fňukat, ale napsat článek o tom, proč by si diskutující naopak měli Vašeho zvěčnělého kamaráda vážit. Jinak se od těch ostatních diskuterů příliš neodlišujete ani Vašim článkem.

P.S.: Těší me, že jste nezapomněl na osvědčené citově vyděračské pravidlo "Pomyslete na děti!"

P.P.S.: A že takový článek napsat jde, si Vám dovolím nabídnout z vlastní blogerské dílny http://faltyn.blog.idnes.cz/c/355535/Stana.html

0 0
možnosti