Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jen ta státem řízená hysterie kolem Pussy Riot byla dost odporná.

2 0
možnosti

Já jsem při OH v Pekingu zíral, že Bára to Abakumce natřela za okupaci. Protože si myslím, že Bára je fajn holka, tak jí to určitě někdo nakukal. S Rusy jako s každým velkým národem se musí umět žít, není to jednoduché. Je to jiná mentalita, netouží třeba po demokracii západního typu.

Ale vždy si vzpomenu na starý totalitní vtip - že na rozdíl od našich jsou sovětští hokejisté vždy odměněni. Volhou - při výhře limuzínou, při prohře přeplavat. A to dole - u Caricynu (Stalingradu, Volgogradu)).

0 0
možnosti
Foto

A házet oštěp proti "okupantům"? A proč třeba neporazit nějakou Němku se slovy: "to máš za Lidice, ty Náno".

2 0
možnosti

M77i42l17o83š 75F85i47a18l15a

19. 8. 2013 18:58

Víte ono je to asi protože jste nikdy proti žádným Rusům v nějakém sportu nestál. Z vlastní zkušenosti vím jak je ubíjející, když nějakého Rusa v sezoně porazíte čtyřikrát ze čtyř pokusů a to tak že bez problémů a o parník. Pak se na měsíc a půl někam ztratí na širé matičce Rusi a těsně před mistrovstvím světa ( Evropy nebo čehokoliv důležitého) se vrátí, a na šampionátu jezdí časy, o kterých se mu dva roky ani nesnilo. Získá medaili a příští jaro zase zpomalí a celou sezonu jezdí zase za Vámi a vesele prohrává. A příští šampionát nebo olympiádu je to zase to samé. Určitě nejsem sám s těmito zkušenostmi, napadá mě Katka Neumannová, která cosi podobného naznačovala leta o běžkyních a Habakuková je přesný příklad tohohle systému. Dopingoví komisaři na širou Rus létají velice neradi, protože tam , kde oni mají tréningová centra se dostanete jenom místními spoji a to je velké dobrodružství, které se normálně nechce nikomu absolvovat. Proti tomu je Afrika ( ne Kongo) úplná balada. Takže jim to vychází v mnoha sportech a oštěp je jenom jeden z nich.

1 1
možnosti
Foto

To je ale, řekl bych, o něčem úplně jiném. S tím se normální člověk vůbec nesetká. 

A naivní otázka laika: Při závodech se doping přece kontroluje. To stačí všechno vyprchat?

0 0
možnosti

Milý kolego, tak přiznám se, že sám jsem Abakumovou už nijak neregistroval, ono bez Báry mně to celý nějak nestálo za to;-D, a že chodí s nějakým ruským kolegáčkem, to jsme ani netušil -  a mám dojem, že nejsem sám s tak malým přehledem. Takže zcela jistě už dávno neplatí, že bychom nynější Rusy dávaly dohromady s okupací, jo hokej v roce 1969, to bylo něco jinýho:-)

0 0
možnosti
Foto

Divil byste se, kolik lidí ještě dnes spojuje dnešní Rusy s okupací. Asi chtějí zažít totéž, co zažívali fanoušci při hokeji v tom roce 1969... Ale u toho jsem já ještě nebyl, byl jsem teprve v plánu.;-)

0 0
možnosti