Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Víte proč může narození těchto paterčat rozdělit národ ? Né ? Já Vám to povím ...............Narodilo se pět výrobních prostředků, né pět dětí, bohužel. V normální společnosti by to děti byly.....to je jako kdyby se vám narodilo pět soustruhů. A to ještě pro ty soustruhy musíte mít práci. Takhle to bude do pár let v pěstounské péči, to totiž více nese, bude to krást a nechodit do školy ....................Mám jedny velmi milé cikány v nájmu, mají tři výrobní prostředky, neplatí, dělají bordel a nemůžu je z bytu dostat. Míru zdar............!

4 0
možnosti
LZ

Politicky, myslete politicky!.. Přispíváte k integraci sociálně znevýhodněné skupiny, a to by vás mělo těšit! [>-]EU

2 0
možnosti
PV

Píšete, jak vás zpráva zasáhla, předpokládám, že pozitivně. Tak proč potom tak veskrze negativní článek? Vy se divíte v dnešní době takové reakci diskutujících? Myslím, že oni vidí, co se děje kolem a mají legitimní právo na názor. I když vám se nelíbí, neznamená, že je to vždy žumpa.

5 2
možnosti
LZ

Inu to je takové poznávací znamení těchto militantních humanistů - plná huba tolerance a lásky, ale nedej bože, když má na tu toleranci a lásku někdo jiný názor - pak je to primitiv, žumpa, nevyzrálá osobnost a všechno podobné, co si jen vzpomenou. Ve své zaslepenosti si neuvědomují, že jestli je někdo netolerantní a nenávistný, tak jsou to na prvním místě oni, jelikož nesnesou ani vyjádření odlišného názoru.

4 0
možnosti
Foto

Samozřejmě dávám karmu. Ale upozornil bych na to jak vzácný je případ paterčat a ještě k tomu počatých přirozeným způsobem. Dokonce jsem někde četl, že v celé historii lidstva, tedy té zdokumentované je pouze 134 případů narozených paterčat. Česko se dokonce díky tomuto případu dostalo na stránky velkých deníků. A jsem rád, že je to konečně něco pozitivního a ne přirození premiéra Topolánka, krádež pera Václavem Klausem či rozkradenými miliardami manažery Mostecké uhelné. Je dobře, že oba rodiče mají zkušenost s rodičovstvím, tedy, že to nejsou jejich první děti. A také je dobře, že jsou mladí a plní energie. Budou ji potřebovat. Byly tu zmíněny čtyřčata Lorny Vančurové. Ty se narodily za pomoci umělého oplodnění(tady je vyskyt vícerčat více pravděpodobný)a navíc rodiče byli již ve zralejším věku a bez zkušenosti s rodičovstvím. To bylo mnohem náročnější. Tady je zase těch dětí o jednoho víc. Hodně štěstí rodičům!

5 3
možnosti
PR

Díky za článek. Už jsem se lekl, že soudců bez soudu, cejchovačů bez vinny a nevyzrálých osobností je až příliž. Naštěstí jich je příliž jen v žumpách pod články.

3 6
možnosti
LZ

Je hezké, když se k nám do žumpy ponoří nějaký ten Spravedlivý mezi národy, aby udělil morální políček..

3 1
možnosti
JH

Já si myslím, že je to výjimečná záležitost. Paterčata a všechna v pořádku, jsme, tuším, unás ještě neměli. Když jsem viděl nastávající matku poprvé v televizi, připadla mi velmi sympatická a s ohledem na to co ji čekalo uvolněná. Vyloženě se na ty děti těšila. Otec se synem byli rozpačití, ještě nevěděli co je čeká. Myslím si, že zmiňované chůvy mohou matce pomoci nejen manuálně, ale zejména názorově a snad změnit i trochu pohled na běh života. Že to není jen čekání, až mi někdo něco dá, ale svůj život je možno vylepšit i vlastním přičiněním. Bylo by dobré, kdyby novináři alespoň občas poreferovali jak se dětem daří a jaké dělají pokroky. Věřím, že tyto děti se nestanou jen dalšími z mnohých, na které se oprávněně nadává, ale dokáží v životě víc. V tomto případě státní pomoc velmi vítám.

8 2
možnosti
LZ

No nevím, ale psát články o tom, že lidé do diskuzí píšou ošklivé příspěvky, mi připadá přinejmenším zbytečné..

5 4
možnosti
JH

J32i68ř22í 50H15a85n26s

3. 6. 2013 11:51

Pavlu Nitkovi za lidský článek.R^.. Kdo četl Heřmánka a ostatní hnůj i na diskuzích, ten pochopí.

4 6
možnosti
LZ

Zkuste ovládnout emoce a alespoň okrajově zapojit rozum. Jestli se dvěma lidem, kteří nevědí, co je práce, narodilo pět dětí, tak z toho mohou mít radost maximálně oni - pro ty, kteří je živí, to až tak šťastná zpráva není. Navíc jedno už mají, vzhledem k věku nadějné vyhlídky na další.. Uff, radši nepočítat, na kolik nás tato šťastná rodinka vyjde. PS: tento můj názor platí, pokud ty rodiče opravdu nepracují, což jsem někde četla, ale víc jsem se po tom nepídila.

6 7
možnosti
BH

Výskyt nenávistných, zamindrákovaných, hloupých a agresivních příspěvků nebo popisování skutečné budoucnosti s 99% přesností?:-/ Rv [>-]

Jaká je pravděpodobnost, že dlouhodobě nezaměstnaný žijící z dávek vychová šest plátců daní a jak dlouho bude takto nastavený asociální program fungovat?;-( Rv [>-]

17 8
možnosti