Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jarous76

26. 9. 2011 14:34
Ceska Televize?

Ja uz na televizi v zasade vubec nekoukam .. to se naprosto neda. Zpravy si prectu na netu.

Soukromy televize - reklamy, reklamy, reklamy. Tam to chapu, ty z toho zijou. Porady at maj jaky chteji, je mi to jedno - nic mne to nestoji.

CT - reklamy, hnus, reklamy, hnus. Porady tragicky, neda se na to koukat. A to si to platime ze svych dani a konc. poplatku - navrhuju zrusit, nebo at si to plati lidi co na to koukaj.

Telku mam kvuli par hudebnim kanalum (bez toho by se taky dalo v klidu zit), par sportovnim, nejaky ten detsky, aby bylo na cem koukat na DVD a aby bylo na cem parit na konzoli.

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

25. 9. 2011 9:48
Vynikající postřehy, Dobrý blog!

Podobné představy (přemístit Večerníček, atd.) pravděpodobně ukazují na systémovou, hlubokou manažerskou neschopnost. To se totiž podobá novému řediteli fabriky, který se jako na první věc zaměří na posun tradiční, dlouhodobě dodržované pracovní přestávky (cojávím třeba přestávky na svačinu). Tím se pouze naštvou a znejistí zaměstnanci. 

I když je srovnání nepřesné, jedna věc je zřejmá. Přehozením tradičního časového uspořádání v případě televize se mohou rozhodit a naštvat diváci.

Pan ředitel by se nemusel v první řadě zaměřovat na takové detaily, jako jsou časové posuny tradičně dávno zavedených programů. Měl by se věnovat obecně kulturní koncepci televize a systematické práci ve prospěch kvality programů a zpravodajství.

A pokud jde o pořádek v ekonomických věcech, ten je nutným nástrojem, ale na to možná lze najmout schopného (snad dokonce i poctivého a  neúplatného) člověka.

0 0
možnosti
B

BoaBo

25. 9. 2011 18:54
Re: Vynikající postřehy, Dobrý blog!

To přehození přestávek je příhodné příklad, Marku. Nám to potáhli o půl hoďiny a hned - studené druhé jídlo, nejvíc zemňáky... úplná katastrofa.

0 0
možnosti
B

BoaBo

24. 9. 2011 18:23
To nám eště scházelo-

- sáhnout na Večerníček!? Dvořáku, Dvořáku - ty chceš, aby byla druhá sametová?!

0 0
možnosti
N

notordluhousek

24. 9. 2011 15:19
nemuzu si pomoct

ale kdyz se podivam co soukrome (tudiz podle trznich komsomolcu nejkvalitnejsi) media nabizeji v dobe pred zpravami, tak snad jsem nevidel jeste tak spatny vecernicek aby byl horsi nez tato nabidka a donutil me prepnout

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

24. 9. 2011 13:18
Souhlasím s Vámi!

Článek jsem teda nečetla, ale jakékoliv čachry s Večerníčkem jsou naprosto zbytečné a to, že dospělí přepínají jinam a už se nevrací k Událostem, je jenom výmluva a zástěrka pro to, aby se s Večerníčkem mohlo šachovat podle nového pana ředitele. A taky souhlasím s tím, že kvalitní Večerníčky jsou zejména ty staré, jako třeba Křemílek a Vochomůrka a podobně, ty nové jsou kolikrát naprosto příšerné a mám obavy, že mnoho dětí spíš okradou o fantazii, než aby je obohatily, protože jim všechno naservírují na zlatém podnose a dítě si tak nemusí nic domýšlet za pomoci své fantazie. Kdepak - Večerníček nechat jak je a vysílat hlavně starší seriály a když už vytvářet nové, tak aspoň trochu inteligentní a kvalitní!

0 0
možnosti
VB

velky bratr

24. 9. 2011 15:39
Re: Souhlasím s Vámi!

Densni vecernicky maji vychovat hloupe deti, to je cil. Stejne jako je toto cilem vsech uprav ve skolstvi za poslednich dvacet let. Jedna se o politiku nasi jedine statostrany, jiz tu vytrvale 95% zucastnenych voli jiz sedesat let. No a dokud to vetsina bude takhle chtit, tezko se neco zmeni kvuli par pamfletum.

0 0
možnosti

Martin Šubrt

24. 9. 2011 12:40
:-)

Potěšil jste mě stejnou myšlenkou, jako mám já. Večerníček vidím málokdy, protože TV před sedmou většinou nestíhám. Ale jsou-li vysílány jakékoli starší (které jste vyjmenoval), většinou si občas i řeknu, že je škoda, že jsem je prošvihnul. A když mám televizi puštěnou, je starší večerníček téměř jediný pořad, z kterého nepřepínám. Jó, když dávají Krysáky, nebo nějakou další novotu, přepnu/vypnu hned. A také si myslím, že by stačilo nasadit jeden nový večerníček ročně, a buď se k těm starým chytí, nebo se zapomene. Ale ať klidně dá pan Dvořák Večerníček na dvojku. Najdu si ho i tam a pak si půjdu zprávy přečíst na net :-).

0 0
možnosti
MS

modrá sardinka

24. 9. 2011 11:44
Kvalita

Já myslím, že pokud nebyl večerníček zahlcován umělohmotnými pohádkami, tak se na to rád podíval i dospělý.

1 0
možnosti
KB

Kolokol

23. 9. 2011 21:59
Krásná diskuse

sice nevím co přesně řekl, nečetl jsem to, ale když to říkáte tak to bude určitě lumprárna a jsem proti.

0 0
možnosti
VK

hermionka

23. 9. 2011 20:51
nove..

Nepresouvat! a at se toci nove, ale koukatelne, vetsina tech novych je totalni katastrofa... ten co chodi ted /jakesi dve kurata/ jsou jeste z tech "lepsich"...

2 0
možnosti
N

neumisa

23. 9. 2011 21:36
Re: nove..

tak pod to ma podpíš! R^

0 0
možnosti
K-NFBA

Kubrt - nálev fuč, budu adminem

23. 9. 2011 20:51
A kam by ho časově

chtěl přesunout, když to má být pro děti pohádka na dobrou noc ? Na 17.00 nebo 21.30 ?

Na Trautenberka, vránu ze Štaflíka a Špagetky, krtečka, Pata a Mata, Človíčka nebo Jen počkej, zající -naopak aktivně zapínám, pane GŘ, když mohu ! :-P;-)

A na ten politický hnůj a zprávy z něj se v podstatě už skoro nedívám, OVM i Partii jsem po mnoha letech vyrušil (a Moravec s tím nesouvisí) - ať je čas jakýkoliv. Stačí i pak přečíst nadpisy v novinách nebo na webu ..... Dokud se nezmění politická garnitura, tak je to stejně záležitost řeč se mluví - voda teče .... a stejně skončíme u reálného průšvihu nebo korupce, která se má zamést. A na to je škoda času.

ĆT ZRU-SHIT !! a ne další program

1 0
možnosti