Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CK

Cleopatra

24. 9. 2011 10:38
Jsem si jista ze Martina jezdi na kole z vlastni vule

Jsem si jista, ze kdyby ji to nebavilo nebo snizovalo nadeje na rychlobruslarske medaile, nechala by cyklistickych soutezi s okamzitou platnosti. Nepletme se do jejich planu! Prestanme se chovat jako hejno drben! Prejme Martine uspech at zavodi kdekoliv.

Spojeni cyklistiky a rychlobrusleni neni nezvykle. Clara Hughes je jen jedna z vice znamych sportovkyn v obou sportech, ale existuje jich vic.

Letosni trasa MS v Kodani vubec nevyhovuje vrcharum a nekteri z nich se ani nenamahali do Kodane jet. Martina ma v cyklistice mensi zkusenosti nez vetsina zen v Kodani. Myslim ze bylo pro ni moc dobre si vyzkouset elitni svetovou cyklistiku rok pred Olympiadou. Stoji to za to a mozna, ze ji to jeste pomuze se na Olympiadu kvalifikovat pozdeji. Jestli ji to bavi, proc ne. Je ji prano.

R^

1 0
možnosti
LZS

Lemuz ze Sudet

23. 9. 2011 0:27
Omyl, omyl.

Tvrdite ze ta Sablikova mimo jezdeni na kole musi take bruslit coz cyklisticke svetove spicky nemusi delat. Slysel jste nekdy o nejake Clara Hughes z Kanady ktera byla v tomto zavode pata a ktera ma take par zlatych, stribrnych ci bronzovych medaili ze ZOH A MS.

1 0
možnosti
LZS

Lemuz ze Sudet

23. 9. 2011 0:29
Re: Omyl, omyl.

P.S.- Samozrejme take v rychlobrusleni.

0 0
možnosti
A

ataknevím

22. 9. 2011 23:03
Co bychom po ní ještě chtěli?

My nic. Vždyť ona se nesnaží kvůli nám, ale jenom a jenom kvůli sobě! Tím ale v žádném případě nechci snižovat její výkony, a naopak, přeju jí další úspěchy.

0 0
možnosti
X

xychteen

22. 9. 2011 22:46
Dík za článek, ani jsem nevěděl, že to jely

:-)

Když ono to je těžký... nevím, nikdy jsem v takové situaci nebyl, ale kdybych si během přípravy na svou vlastní disciplínu jen tak odskočil na republikové mistrovství v jiné disciplíně a tam všem místním specialistům pro tuto disciplínu napráskal rozdílem třídy, tak bych asi na světovej šampionát taky jel - prostě abych věděl, jak mi to půjde. A v dešti občas slejzaj z kola i specialistky, tak bych nedělal tragédii ani z těch tří minut.

:

Ale s tím pěstováním robota bez vlastního života, o kterém píšete, to vidím úplně stejně - arciť jen zvenčí, Martina mi k tomu ještě nic nenapsala ;-D Přeju pěkný večer.

1 0
možnosti