Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gloom (http://bakic.blog.cz)

10. 12. 2009 11:50
Elektronický vrátný

Dneska mají vrátní hromadu pomůcek a moderní techniky. Třeba elektronické alarmy a kamery. I já ve svém obchůdku měl elektronického vrátného a kamerku, která prostory hlídala. Občas pomohla proti zlodějíčkům, co mi kradli za zády drobnosti z regálů, ale sem tam taky nahrála něco, co by vidět být nemělo.Není moc fajn vidět sebe sama jak přilezu totálně našrot po noční pařbě a ustelu si za pultem, protože dál jsem dojít nezvládl.

Jenže kamerky používají vrátní i jistého podniku poblíž diskotéky a tak jsem slyšel, že v pátek se vůbec nebrání nočním službám. Je tam totiž takový výklenek s lavicí a z hlavní ulice tam vůbec není vidět. Mladé roztoužené páry se tam střídají jeden za druhým a vůbec jim nevadí, že je hned vedle tohoto výklenku kamera s nočním viděním.Hromadné sledování milostných scén je tam takřka přidanou hodnotou ke službě. jen jsem zvědavý, co se stane, až tam někdo v objektivu uvidí svoji dceru nebo třeba zahýbající partnerku. To pak možná přijde i na ty zbraně.

0 0
možnosti

hurkajan

9. 12. 2009 8:06
doba

je dnes mnohem vtipnější...karma chichi ..;-D a to se ochranou majetku a osob zabývám v hypermarketech nebo při hlídání filmařů tam by jste si teprve užil (tedy přišel na své...;-D

0 0
možnosti

cirrat

8. 12. 2009 21:22
Plný počet

"už jen fakt, že střílela

směrem ven z továrny (směrem k fotbalovému stadionu) a mohla

zasáhnout třeba náhodně kolemjdoucího Hrdinu socialistické

práce, postačil k tomu, aby byly revolvery, kulomety, tanky a

rakety vrátným odebrány" -- výborný hlod! :-) Karma.

0 0
možnosti

Ccecil

8. 12. 2009 21:08
jednoho mého příbuzného

zastřelil vrátný 24.12.1970 protože si myslel, že je to zloděj a on tam jen dodělával to, co soudruhům hořelo. Byly to hrozné vánoce.

0 0
možnosti